Introduciendo libro en la cesta

LIBRERIA MAXTOR C/ Fray Luis de León 20. Valladolid 983 305 277
E-MAIL
CLAVE




No hay elementos




BUSCA TU LIBRO EN:

LIBRERÍA (32732)

ARTE DE COZINHA: DIVIDIA EM TRES PARTES




RODRIGUES, DOMINGO

EAN / Ref: 9788497617000
OFICINA FERREIRIANA
Año de edición: 1732
Editado en: LUGAR ED: LISBOA
Encuadernacion: RUSTICA CON SOLAPAS
15x10,5 Cmts.; VIII + 247 Págs. + 4 Lám.
Idioma: Portugues
Materias: Gastronomia y alimentacion, Portugal, FACSIMILES

EDICION FACSIMIL. EDITORIAL MAXTOR.

Arte de cozinha dividida em tres partes. A primeira trata do modo de cozinhar varios pratos de todo o genero de carnes e de fazer conservas, pasteis, tortas e empadas. A segunda trata de peixes, marisco, frutas, hervas, ovos, lacticinios, doces e conservas, pertenecentes no mesmo genero. A terceira trata da forma de banquete para qualquer tempo do anno, e como se garnece unna mesa redonda a extrangeira.